Inspirerende persoonlijke ontwikkeltrajecten? Een salaris dat nét wat hoger is dan gemiddeld? Een onboarding programma dat aanvoelt als een warm champagne-bad? Organisaties rollen de rode loper steeds verder uit om nieuwe collega’s te werven. En terecht, want talentvolle medewerkers zijn anno 2019 witte truffels: iedere organisatie zoekt ze, maar niemand weet waar ze zich precies verschuilen. Laat staan hoe je ze boven de grond krijgt.

Om het zeldzame talent toch te verleiden het hoofd boven de grond uit te steken, wordt flink uitgepakt, zeker als het op arbeidsmarktcommunicatie aankomt. Kek EVP’tje. Een met animaties en infographics opgeleukte jobsite. Sympathiek onboarding traject. En – vooral – heel veel ontwikkelmogelijkheden. Wat soms nog wat minder aandacht krijgt, is purpose. Wat bereik je in je nieuwe rol? Voor wie doe je whatever je doet?

Binnen de arbeidsmarktcampagne die Tekstenzo samen met T2 voor Arkin ontwikkelde, staat de output van het werk juist centraal. Een fundamentele keuze, want Arkin (de organisatie achter 11 GGZ-merken, inclusief de door De Jeugd van Tegenwoordig warm aanbevolen Jellinek kliniek) verleent geestelijke gezondheidszorg. En werken bij Arkin staat dus voor een job met maatschappelijke impact.

Samen voor geknokt: Sanne werkt zich in het zweet

Dat deed ze vroeger graag. Maar toen ze depressief werd, liet ze steeds vaker een training schieten. Van basisspeelster werd ze bankzitster. Van bankzitster, bankligster. Vandaag traint ze weer vol vuur mee. En daar hebben jullie samen hard voor geknokt.

Waar? Bij Arkin, dé Randstedelijke GGZ-instelling die 11 specialismen bundelt. Zodat er altijd een specialisme is waar jij jouw vaardigheden en expertise kunt ontwikkelen. Maar vooral de GGZ-instelling die ‘behandelen’ beschouwt als een werkwoord voor twee personen: cliënt én zorgprofessional. Denk jij hier net zo over? Kijk voor jouw carrière- én ontwikkelkansen op: werkenbijarkin.nl

Samen knokken

Binnen de ‘Samen voor geknokt’ arbeidsmarktcampagne worden foto’s van cliënten getoond, waarbij in de tekst de bijdrage van de Arkin medewerker expliciet wordt benoemd. Cliënt en medewerker knokken immers samen voor een positief behandelresultaat. Tekstenzo verzorgde het creatieve concept, slogans en content. T2 ontwikkelde de visuals, organiseerde fotoshoots, zocht en vond modellen, regelde de styling en verzorgde scenario’s voor fotografie. Samen voor geknokt dus! 😉

Opdrachtgever: Arkin
In samenwerking met: T2 Design

TEKSTENZO

Van Diemenstraat 202
2518 VH Den Haag
T 070 364 6416
info chimpanseestaart tekstenzo.com

Privacy policy

    © 2021, Tekstenzo, Den Haag